Over mij


 

Ik ben sinds 2005 actief als zelfstandig schilder. In eerste instantie hield ik me alleen bezig met huizen, maar sinds 2009 ben ik ook gespecialiseerd in jachtschilderwerk en -onderhoud.

Als allround schilder kan ik u begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor het schilderwerk van uw huis of boot, afgestemd op uw wensen en budget. Voordat ik de kwast ter hand neem, maken we samen een plan van aanpak, zodat het eindresultaat, het tijdsbestek en de kosten helder zijn. Bij de oplevering bekijken we samen het resultaat en evalueren we de klus.

Bij al mijn werkzaamheden hanteer ik drie uitgangspunten: kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

  • Kwaliteit
    Ik streef altijd naar een perfect eindresultaat. Mijn werk is mijn visitekaartje en dus ga ik net zo lang door tot u en ik allebei tevreden zijn.
  • Duurzaamheid
    Mijn schilderwerkzaamheden maken uw eigendom(men) mooier, maar hebben ook een beschermend effect. Om er zeker van te zijn dat u waar krijgt voor uw geld, maak ik uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, de beste gereedschappen en allernieuwste methodes. Ik bied naast schilderwerk ook periodiek onderhoud aan, want ‘onderhoud is behoud’.
  • Betrouwbaarheid
    Elk project behandel ik met de grootst mogelijke zorg. Het is uw huis of jacht, maar het door mij geleverde schilderwerk zegt alles over mij en mijn bedrijf. Ik ben dus pas tevreden als u tevreden bent.

Bij alle projecten geldt de offerte als uitgangspunt. Meerwerk wordt alleen in overleg met u uitgevoerd.